З сьогоднішнього дня, 26 квітня, центральна вулиця Києва Хрещатик буде перекрита для транспорту.

Про це повідомила прес-служба Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

"У зв'язку з організацією локацій Євробачення-2017 в місті обмежується рух транспорту деякими вулицями на час проведення пісенного конкурсу", - відзначили в прес-службі.

Таким чином, центральні вулиці столиці будуть перекрито до 18 травня від Богдана Хмельницького до Михайлівської з опівночі до опівночі; і від Пушкінської до Хрещатика відразу в двох напрямках.

Крім цього, пішоходи теж не зможуть ходити по деяких звичних місцях. Зазначається, що обмеження поширені на той самий строк від вул. Богдана Хмельницького до вул. Прорізній. Це стосується нижньої частини тротуару на непарній стороні вулиці.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", також у столиці запустять сім річкових трамваїв між Поштовою площею і Виставковим центром. У разі необхідності, влади додадуть ще три надводного транспорту.