Головний тренер Барселони Луїс Енріке поділився своїми думками щодо гостьової поразки його команди в першому чвертьфінальному поєдинку Ліги чемпіонів проти Ювентуса (0:3):

"Не має значення, наскільки справедливий результат, в першому таймі ми виглядали катастрофічно безпорадно, як ніби це був третій тайм матчу з ПСЖ. Ми повинні діяти з іншого інтенсивністю, набагато краще. У мене було відчуття пережитого жаху. Це таке сумне відчуття, яке складно передати словами.

Тепер нам потрібно подумати про те, що ми зробили на поганому рівні, і про все інше. Зараз мені складніше повірити в камбек, ніж це було після першого матчу з ПСЖ" - резюмував наставник Синьо-гранатових.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що тренер Ювентуса похвалив свою команду, але з побоюванням дивиться на матч-відповідь в Іспанії.

Фото - Getty Images

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще