Тренер Володимира Кличка Джонатан Бенкс розповів про мотивацію і настрой Кличка в майбутньому поєдинку проти Ентоні Джошуа. За словами Бенкса, його спокій оманливий, а йому часом доводиться навіть зупиняти Володимира.

"Він живе майбутнім боєм. Я завжди кажу йому: "Ти не повинен бути заведений, щоб вийти в ринг і нокаутувати когось. Ти не повинен постійно накручувати себе. Тобі не обов'язково потрібно постійно підживлюватися адреналіном. Ти знаєш, що тобі потрібно робити: вийти і зробити це", – цитує Бенкса The Telegraph.

На думку Бенкса, програш Володимира Ф'юрі дав українцеві нову одержимість і інтерес до боксу. Також Бенкс зазначив, що Володимир постійно говорить про роботу. Але прислухається до слів тренера.

"Змінилася його мотивація. Він став сильнішим ментально і знову повернув бажання перемагати. У Володимира не буде проблем знайти ключ до будь-якого стилю опонента. До того ж, він бачив усіх їх. Володимир – зовсім інший боєць прямо зараз і, думаю, Джошуа готовий точно також. У вас є два різних звіра, які живуть в двох різних лісах. Тільки один з них вже отримав шрами в своїй боротьбі, а інший – ще ні. Але це не означає, що хтось, неважливо, зі шрамами він або без, має більше шансів на перемогу. Найважливіше питання для мене: "Чи може Володимир все ще зробити це, чи його час пройшов?". Але тільки бій може дати відповідь на це питання. Його ми дізнаємося в Лондоні", – вважає тренер Кличка.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Кличко заявив, що бій з Джошуа – найважливіший в його кар'єрі.