У четвер, 4 травня, в рамках півфіналу Ліги Європи Сельта вдома поступилася Манчестер Юнайтед (0:1).

Головний тренер господарів Едуардо Беріццо відвідав традиційну післяматчеву прес-конференцію, на якій підбив підсумки поєдинку:

"У першому таймі наші втрати часом дозволяли МЮ проводити швидкі атаки. У другому таймі ми стали грати трохи краще, але у нас були недоліки, якими і скористався наш суперник. Це був серйозний і відповідальний матч.

Нам потрібно знайти те поєднання, при якому наша атака буде ефективною. Ми граємо однаково і вдома, і в гостях, ми постараємося сильніше нашкодити супернику, ніж сьогодні. У нас є амбітний ігровий план, цей результат нас не збентежив. У матчі-відповіді ми підемо забивати, як ми це робили в інших випадках", - заявив Беріццо.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що тренер МЮ Жозе Моурінью вважає, що шанси пройти у фінал - 50 на 50.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото: Getty Images