Перший півфінальний поєдинок Ліги Європи між амстердамським Аяксом та французьким Ліоном завершився погромом гостей. Проте перші 20 хвилин пройшли під атаки та контроль м’яча саме від французького клубу.

Але на 25 хвилини після стандартного положення забив амстердамський клуб. Хакім Зієх виконав штрафний удар, а Бертран Траоре підправив м’яч у сітку – 1:0.

Далі Аяксу вдалося тільки розвити свій успіх. Все той же Траоре у боротьбі зміг скинути м’яч на Дольберга, той вийшов віч на віч з голкіпером і пустив м’яч повз нього.

Другий тайм розпочався також з голу Аякса. Амін Юнес зробив рахунок – 3:0. Проте гості змогли відіграти один м’яч. Вальбуєна вдалося з лінії штрафного майданчика вразити ворота господарів.

Але вже за 5 хвилин Аякс четвертий раз засмутив Ліон. Траоре оформив дубль – 4:1.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Голи:
1:0 - 25 Траоре, 2:0 - 34 Дольберг, 3:0 - 49 Юнес, 3:1 - 66 Вальбуена, 4:1 - 71 Траоре.
Аякс: Онана, Санчес, Рідевалд, Тете, Зіех, де Лігт, Шене (ван де Бек, 71), Классен, Юнес (Клюйверт, 79), Траоре, Дольберг (нерес, 88).
Ліон: Антоні Лопеш, Нкулу, Морель, Жалле (Рафаел, 69), Діакаби, Вальбуена, Тузара (Геззаль, 58), Корне (Ляказетт, 76), Толіссо, Набіл Фекір, Гоналон.

Як вже повідомляв портал Знай.ua, у французького клубу обмежені возможности относительно викуп марокканскої легіонера Динамо.