У четвер, 12 травня, в рамках матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги Європи французький Ліон на своєму полі прийме амстердамський Аякс.

У першій зустрічі цих команд в Нідерландах господарі досить несподівано здобули розгромну перемогу над своїм суперником (4:1) і зробили собі відмінний заділ перед другим поєдинком.

Звичайно, Аякс тепер є беззаперечним фаворитом на вихід у фінал. Амстердамський клуб не повинен упускати такий шанс і навряд чи пропустить три голи в свої ворота в матчі-відповіді. Правда, результати Аякса в виїзних єврокубкових матчах цього сезону теж потрібно враховувати - амстердамці не здобули жодної перемоги, програвши у трьох з п'яти поєдинків. Але перед матчем-відповіддю з Ліоном у Аякса є такий запас, що вони, швидше за все, будуть не проти програти ще один матч на виїзді, аби тільки пройти у фінал.

Однак, як то кажуть, в футболі буває всяке, і аутсайдеру потрібно завжди вірити в свій успіх до останнього. Французька команда перед домашніми трибунами грає набагато впевненіше, ніж на виїзді, і рахунок першого матчу в матчі-відповіді може перевернутися в протилежну сторону. А те, що в останніх трьох домашніх матчах Ліги Європи Леви забили у ворота суперника 13 голів, тільки додає впевненості у власних силах для футболістів Ліона.

Ліон - Аякс: Прогноз і ставки букмекерів на матч Ліги Європи

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Переможцем Ліги Європи ще ніколи не ставав клуб з Франції, і Ліон готовий вперше добитися максимального успіху для своєї країни в другому за значимістю єврокубку. Хто ж в парі Аякс- Ліон отримає путівку в Стокгольм - ми дізнаємося вже зовсім скоро.

Орієнтовні склади:
Ліон: Лопеш - Жалле, Нкулу, Діахабі, Морель - Тусар, Гоналон - Корне, Толіссо, Вальбуена - Ляказетт.
Аякс: Онана - Віргевер, Санчес, де Ліхт, Вельтман - Клаассен, Шене, Зіеш - Траоре, Дольберг, Юнес.

Нагадаємо, що матч 1/2 фіналу Ліги Європи Ліон - Аякс відбудеться в четвер, 11 травня, на Люм'єрі. Початок зустрічі - о 22:05. Український телеглядач зможе подивитися цей поєдинок на телеканалах Футбол 2 і НЛО TV.

Прогноз Знай.ua - 1:0.

Раніше інформаційний портал Знай.ua анонсував другий матч півфіналу Ліги Європи Манчестер Юнайтед - Сельта.

Фото: uefa.com