У суботу, 6 травня, у матчі 28-го туру чемпіонату України з футболу Шахтар зустрінеться із Зорею. Напередодні донеччани провели відкрите тренування, під час якого із журналістами поспілкувався головний тренер команди Паулу Фонсека.

- Розумію, що із Зорею буде дуже складний матч. Те, що луганці забивали нам першими в останніх наших матчах, показує, що це дуже хороша команда. Нам потрібно бути на найвищому рівні, щоб провести хорошу гру з ними. Також не варто забувати, що у команди завжди були можливості змінити хід гри. Якщо ви подивіться на те, як Зоря виступала в Лізі Європи, ви можете зрозуміти якість цієї команди. Їм практично не забивали. На все це можна дивитись через дві призми. Мені більше подобається дивитися через ту, яка говорить, що ми справляємося з усіма складнощами і виходимо переможцями.

Із Зорею не зіграє Дентіньо через дискваліфікацію. Також не вийде на поле Коваленко, так як він захворів. Але в основному наша команда в бойовому складі походить до цього складного матчу. Також сподіваюся, що вболівальники прийдуть на трибуни нас підтримати. Для нас важливо грати при повних трибунах.

З першого дня, коли сюди прийшов, нічого не змінилося. Ми завжди відчуваємо цю відповідальність, цю мотивацію, цей пресинг. Тому будемо працювати до останнього матчу. Зрозуміло, що якщо зараз станемо чемпіонами, то це буде приємний пресинг. Але продовжувати працювати потрібно.

Суперництво з Динамо? Не хочу лукавити - відразу після матчу з Динамо за Суперкубок на початку сезону не думав, що на даному етапі ми будемо мати 14 очок відриву. Я завжди вірив, що ми можемо заробити цей трофей, і ми дуже близькі до цього. Те, що я завжди робив, - це вірив у свою команду. Я ніколи в ній не сумнівався. Я думаю, що навіть той матч за Суперкубок показав, що ми гідні чемпіонства і знаходимося на правильному шляху. Ми програли в серії пенальті, а таке буває з кожною командою, - зауважив португальський спеціаліст.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв, що гендиректор Карпат назвав плей-оф в українському футболі годівницею для корупції.