Головний тренер Ювентуса Массіміліано Аллегрі підвів підсумки матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів, в якому його команда на своєму полі здобула перемогу над Монако (2:1) і вийшла у фінал.

"Завжди складніше грати в двоматчевому протистоянні. В одній грі ти повинен сконцентрувати всю увагу на деталях, оскільки саме від них все залежить. Я радий за хлопців, вони вийшли в фінал, але з завтрашнього дня треба знову зібратися, тому що ми ще нічого не виграли.

Мені ніяких лаврів не треба. Я роблю свою роботу, роблю її спокійно і з бажанням. Мене хвилює лише те, як домогтися результату, використовуючи якості моїх гравців. Мені дуже подобається тренувати, мене це розслабляє. Коли цей процес більше не приносить задоволення і відчуваєш напругу - значить, час щось міняти.

Ми в фіналі і повинні спробувати його виграти. Сподіваюся, це наш рік. Мені здається, у Ювентуса відмінні шанси перемогти в Лізі чемпіонів", - відмітив Аллегрі.

Нагадаємо, що в першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів Ювентус на виїзді здолав Монако (2:0). Суперник Ювентуса по фіналу визначитися в середу, 10 травня, в протистоянні Атлетіко - Реал.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай.ua анонсував півфінальний матч Ліги чемпіонів Атлетіко - Реал.

Фото: Getty Images