Третій день примарного перемир’я на сході України приніс нові втрати українській армії. Від ворожого обстрілу загинули двоє захисників. Ще двоє бійців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

З початку доби російські бойовики 23 рази порушили режим тиші.

Найбільшу активність терористи демонструють у Донецькому напрямку. З мінометів калібру 120 мм та 82 мм вон гатили по позиціям поряд з Авдіївкою та Шахтою Бутівка, з гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали захисників Пісків, Верхньоторецького, Південного та Авдіївки. З великокаліберних кулеметів звучали постріли в районі Кам’янки. Зі стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь поблизу Зайцевого.

Не набагато спокійніше було і на Маріупольському напрямку. Найактивніше росіяни стріляли поблизу Широкиного, Чермалика та Красногорівки, використовуючи крупнокаліберні кулемети. Автоматними чергами терористи поливали опорні пункти ЗСУ в районі Водяного та Богданівки. Поблизу Гнутового активно діяв ворожий снайпер.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

На Луганському напрямку ворог вогнем мінометів калібру 120 мм накривав українські позиції поруч з Кримським.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Новоселідовці на Донеччині невідомі підірвали підприємство з виготовлення будівельних сумішей.