Очікувати дотримання терористами "режиму тиші", не кажучи вже про реальне припинення вогню в зоні проведення антитерористичної операції, не варто, оскільки російський президент Володимир Путін абсолютно не відступився від своєї лінії поведінки.

Про це заявив генерал-лейтенант, екс-заступник глави СБУ Олександр Скіпальський, назвавши домовленості про припинення вогню лише дипломатичними коливаннями, передає News24.

"Якби, наприклад, останнім часом прозвучала серйозна заява когось із впливових західних гравців, тих же США, тоді були б підстави сподіватися, що цього разу "режим тиші" буде хоч трохи дотримуватися. А так немає причин очікувати такого розвитку подій", – цитує видання слова силовика.

Він підкреслив, що Росія зацікавлена в подальшій дестабілізації ситуації в нашій державі, руйнуванні її економіки та ескалації внутрішньої напруженості.

"Росія не відмовилася від своєї мети - перешкодити Україні стати європейською країною, незалежною від Росії. Саме такими мотивами, керується Москва", – наголосив Скіпальський.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", генпрокурор Юрій Луценко розповів про мотиви Кремля в ліквідації екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова.