Соцмережі посміялися над президентом країни-агресора Володимиром Путіним, який не очікував, що на антикорупційні протести вийдуть навіть школярі.

Обговоренням цієї теми активізувалося в мікроблозі Twitter.

Нагадаємо, сьогодні, 2 квітня, в Москві відбулася чергова акція протесту. Правоохоронці масово затримували активістів у центрі міста нібито за порушення громадського порядку. При цьому у поліції применшують кількість заарештованих.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", 30 березня президент Росії Володимир Путін уперше прокоментував антикорупційні мітинги, що охопили 26 березня всю країну.

Він нагадав про те, що подібні акції закінчилися в Україні "Майданом".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

При цьому Путін заявив, що в країні активно борються з корупцією і що росіяни бачать, як влада намагається вирішити цю проблему.

Зазначимо, раніше ми повідомляли про те, що в Білорусі, через побоювання повторення українського майдану почали затримувати членів спортивно-патріотичних клубів.