Президент країни-агресора Володимир Путін вперше відреагував на антикорупційні мітинги, що пройшли по всій Росії 26 березня.

Коментуючи акції, російський лідер нагадав, що подібні протести закінчилися "Евромайданом" і "арабською весною".

При цьому він підтримав те, щоб увага громадськості була прикута до питань боротьби з корупцією.

"Єдине, я вважаю неправильним, що якісь політсили використовують це для розкрутки на політичній арені, в переддень виборів. Цей інструмент арабської весни: ми дуже добре знаємо, до чого це призвело. Це ж стало приводом для "державного перевороту" в Україні і завело країну в хаос", - стверджує Путін.

Він підкреслив, що Росія бореться з корупцією і що росіяни бачать, як влада намагається вирішити цю проблему.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Говорячи ж про засудження Заходом арештів на російських мітингах, Путін вирішив виправдатися, поставивши у приклад розгін демонстрацій в Парижі, коли поліцейський застрелив француза китайського походження.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", під час антикорупційних мітингів, організованих опозиціонером Олексієм Навальним, російські правоохоронці затримали тисячі активістів і самого Навального.