У Москві почалися перші затримання активістів мітингу – на Манежній площі правоохоронці забрали до відділку щонайменше чотирьох осіб.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За словами очевидців, одним із них виявився учень старших класів, який відверто зізнався у меті своєї присутності на акції протесту. Хлопець заявив, що прийшов висловити "політичне невдоволення".

Після того, як один із перехожих накинувся на школяра із звинуваченнями, вступивши із ним в перепалку, його також затримали.

Іншого забрали поліцейські за те, що він прогулювався площею із російським прапором, хоча жодних закликів до мітингу не висловлював.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

В акції беруть участь більше сотні осіб, але їх кількість кожної хвилини збільшується.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що напередодні масової акції протесту до центру Москви перекинули ОМОН та бійців Росгвардії.