29 березня українців не потішить спокійна тепла погода, адже на більшій території країни продовжить дути сильний вітер, який подекуди сягне 20 м/с.

Про це повідомили у відділі комунікації ДСНС.

"За прогнозами Укргідрометцентру, 29 березня вдень в західній частині країни пориви вітру 15-20 м/с", - йдеться на сайті служби.

Рятувальники попереджають громадян бути обережними на вулицях, особливо поблизу рекламних щитів, ліній електропередач та біля дерев, сухі гілки яких можуть упасти на людей, а також паркувати свої авто у відведених для цього місцях та не наражати особисте майно на небезпеку.

У Карпатах все ще зберігається лавинна небезпека 3 рівня.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", останні дні березня будуть прохолодними та дощовими. Атмосферний фронт охопить практично всі області. А на вихідних очікується тепла погода.