Значна частина туристів, відпочиваючи у готелі, відчуває свій обов'зок привезти "сувенір" додому.

"Частина предметів, які туристи забирають із готельного номеру, належить їм по праву, адже входить у вартість номера", - пише у соціальній мережі Facebook власник одного із готелів.

До списку дозволених "крадіжок" входять вся банна косметика: шампуні, мило, гелі для душу і т.д.

Такі предмети входять у вартість номера, тому власники готелів позитивно відносяться до звички клієнтів забирати цю косметику додому на згадку про відпочинок.

Частенько туристи намагаються поцупити готельні халати, капці та рушники.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Якщо із капцями історія аналогічна до косметики, то крадіжка халатів та рушників вже розцінюється, як злочин.

У мережі можна зустріти чимало історій про випадки, коли постояльців "спалювли" на спробі вивезти з готелю те, що їм не належить.

Найекстравагантніші предмети, які клієнти хотіли вкрасти у готелі - це телевізор, гіпсові бюсти, букет квітів, середньовічну зброю та, навіть, піаніно.

За спроби поцупити власність готелю клієнта можуть попросити повернути річ, зняти з його кредитки вартість поцупленого, а може все завершитись і відповідальністю перед законом.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у мережі показали найпопулярніші екзотичні круїзи.