У Маріуполі чоловік жорстоко покарав пса, за те, що він справив нужду на колесо автомобіля – водій вистрілив по тварині із травматичної зброї.

Про це на сторінці у Facebook повідомив керівник Головного управління Нацполіції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

Він підкреслив, що випадок стався просто у вечір Великодня. За словами Аброськіна, вигулював собаку один із місцевих мешканців. Після того, як домашній улюбленець "трохи попсував" колесо машини, яка була припаркована поруч, власник авто розлютився і прицілився у нього.

Господар не довго думаючи закрив пса собою, тому отримав складні травми саме він: вогнепальне поранення лівого плеча та суглоба.

"Ще вранці цей "мисливець" був в церкві, де святі отці проповідували любов до ближнього свого. А вже ввечері "перемогла" тяга до чистоти ", - додав Аброськін.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що невідомі обстріляли кореспондентів, які приїхали на зйомки будинку Ріната Ахметова, що знаходиться поблизу Конча-Заспи.