Брата екс-президента Грузії і колишнього губернатора Одещини, а нині українського опозиціонера Михеіла Саакашвілі позбавили права на постійне проживання в Україні.

Про це розповів сам Саакашвілі в Facebook.

Політик поскаржився на тиск стосовно своєї партії, заявивши, що бізнесменів, що підтримують політсилу закривають, а олігархів ніхто не чіпає.

При цьому Саакашвілі додав, що нещодавно дізнався про те, що на підставі листа Служби безпеки України скасували постійний вид на проживання для його брата Давида Саакашвілі. Тепер він зобов'язаний виїхати з України.

"Нічого, прорвемося! Все це ще раз доводить, що ми на правильному шляху", - підкреслив політик.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, глава НАБУ Артем Ситник незаконно призначив своїм першим заступником давнього соратника Саакашвілі, Гізо Углаву, у якого на той момент було ще й подвійне громадянство.