У суботу, 15 квітня, понад тисяча киян вийшли в парк імені Тараса Шевченка на акцію протесту.

Як повідомляє інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна", мітингувальники виступають проти експлуатації тварин у цирках.

Багато хто з учасників акції переодяглися в яскраві костюми і тримали саморобні плакати з написами "Цирк без жорстокості", "Тварини не клоуни", "Ви смієтеся – тварини плачуть", "За лаштунками все не так весело", "Вони не можуть боротися за свої права. Ти можеш" та іншими.

Як відомо, до Верховної ради вже подали два законопроекти, в яких пропонують заборонити номери з тваринами в українських цирках.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", тисячі киян взяли участь у суботнику. Учасники прибрали один з найбільших столичних парків - парк імені Максима Рильського.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще