Боєприпаси, які вдалося вивезти з арсеналу в Балаклії, фахівці утилізують більше місяця.

Про це сказав представник оперативного прес-центру Міноборони в Балаклії Віталій Саранцев в ефірі одного з українських каналів. "Все боєприпаси, які були вилучені з міста і з території периметра, вивозяться на спеціально облаштований полігон і там знищуються методом підриву. Закладки роблять невеликі, щоб уникнути вибухової хвилі", - сказав представник Міноборони. За його словами, весь процес утилізації може зайняти більше місяця.

Також він повідомив, що територію продовжують зачищати сапери. Особливо ретельно перевіряються ділянки, прилеглі до території арсеналу.

Фахівці продовжують роботи по відновленню електропостачання міста.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що територія міста Балаклія та прилеглих населених пунктів в зоні надзвичайної ситуації очищена від вибухонебезпечних предметів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще