В Балаклії Харківської області, де спалахнула пожежа на військових складах, поліцейські затримали мародера. Він пограбував школу та квартиру.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції Харківської області. 52-річного зловмисника затримали близько 23 години під час патрулювання міста. Під час обшуку правоохоронці знайшли у нього чотири комп`ютери, системні блоки та коробку ламп. Все це він виніс з приміщення Балаклійської загальноосвітньої школи № 6 та однієї з квартир міста.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею "крадіжка". Наразі вирішується питання про обрання грабіжнику запобіжного заходу.

[[{"fid":"178804","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"756","width":"567","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, у Балаклії рятувальники продовжують ліквідувати наслідки пожежі на складах боєприпасів. На території арсеналу все продовжують лунати вибухи.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще