Вбивця колишнього російського депутата-втікача Дениса Вороненкова Павло Паршов служив у підрозділі Національної гвардії "Донбас", але запам’ятався бійцям лише втечею.

Про це повідомив екс-командир батальйону Анатолій Виногродський, передає «ТСН». Він розповів, що Паршова мобілізували у 2015 році. Спершу службу проходив в учбовій роті батальйону під Маріуполем.

Колишній комбат зазначив, що вбивця Вороненкова і його рота не воювали,а лише стояли на блокпостах.

Згодом, за його словами, Паршов втік з батальйону і його оголосили у пошук. У 2016 році бійця виключили зі складу батальйону за самовільне залишення частини.

"Люди, які були потрібні батальйону, їх не оформлювали по 8 місяців. А всіляку "шваль" оформлювали за день-два", – поскаржився Виногородський на кадровиків Нацгвардії.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Він додав, що по Паршову дуже багато запитань, як до організації та виконання вбивства російського депутата. Виногородський зазначив, що вбивця пішов на злочин з документами та у яскравому одязі, але не підготував собі шляхів відступу.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в мережі з’явились кадри розстрілу російського екс-депутата Дениса Вороненкова. Момент вбивства зафіксували камері спостереження.