Вбивця колишнього російського депутата-втікача Дениса Вороненкова Павло Паршов служив у підрозділі Національної гвардії "Донбас", але запам’ятався бійцям лише втечею.

Про це повідомив екс-командир батальйону Анатолій Виногродський, передає «ТСН». Він розповів, що Паршова мобілізували у 2015 році. Спершу службу проходив в учбовій роті батальйону під Маріуполем.

Колишній комбат зазначив, що вбивця Вороненкова і його рота не воювали,а лише стояли на блокпостах.

Згодом, за його словами, Паршов втік з батальйону і його оголосили у пошук. У 2016 році бійця виключили зі складу батальйону за самовільне залишення частини.

"Люди, які були потрібні батальйону, їх не оформлювали по 8 місяців. А всіляку "шваль" оформлювали за день-два", – поскаржився Виногородський на кадровиків Нацгвардії.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Він додав, що по Паршову дуже багато запитань, як до організації та виконання вбивства російського депутата. Виногородський зазначив, що вбивця пішов на злочин з документами та у яскравому одязі, але не підготував собі шляхів відступу.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в мережі з’явились кадри розстрілу російського екс-депутата Дениса Вороненкова. Момент вбивства зафіксували камері спостереження.