У мережі з'явилися записи з камер відеоспостереження, де зафіксовано момент вбивства біглого депутата Державної Думи Дениса Вороненкова.

Відеоролик з'явився на YouTube.

Нагадаємо, вчора, 23 березня, Дениса Вороненкова застрелили в самому центрі Києва біля готелю "Прем'єр Палац".

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що вчора після чотирьох операцій на руках у лікарів помер і кілер. Правоохоронні органи не виключають, що працював не професійний найманий вбивця, ЗМІ з'ясували його ім'я.

Радник глави МВС Антон Геращенко впевнений, що це справа рук російського правителя, оскільки Вороненкова довгий час переслідували і вже скоювали замах. Прес-секретар диктатора Дмитро Пєсков вирішив дати цінну пораду дружині Вороненкова, оперній співачці Марії Максаковій, повертатися в Росію, щоб зберегти своє життя, нібито в Україні її можуть вбити найближчим часом.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще