Сьогодні, 23 березня на одній з київських вулиць розстріляли двох чоловіків. Убитим виявився екс-депутат російської Держдуми Денис Вороненков.

Подія сталась на бульварі Шевченка поблизу п’ятизіркового готелю Premier Palace Hotel.

Про це повідомив глава Нацполіції Києва Андрій Крищенко.

На місці працюють правоохоронці, ведеться слідство. Інформація оновлюватиметься.

Вдень 23 березня з'явилася інформація про перестрілку в центрі Києва. В результаті один чоловік загинув, а другого доставили в реанімації. Інцидент стався на розі бульвару Шевченка і вулиці Пушкінської, неподалік від готелю Premier Palace Hotel.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Глава Нацполіціі Києва Андрій Крищенко заявив, що вбитим в центрі Києва чоловіком був екс-депутат Держдуми Денис Вороненков. Поранення було смертельним. Поліцейські працювали на місці злочину, відшукуючи докази.

Президент України Петро Порошенко терміново викликав до себе голову Служби безпеки України Василя Грицака через вбивство російського екс-депутата Дениса Вороненкова. Керівник спецслужби був змушений перервати свій брифінг.

Кілера і охоронця Вороненкова госпіталізували в одну зі столичних лікарень. Керівник поліції Києва Андрій Крищенко розповів, що вбивця стріляв з пістолета ТТ в той момент, коли політик виходив з готелю.

Теща депутата Дениса Вороненкова раптово зраділа його смерті. Вона заявила: "Ну і слава тобі господи, а що з ним ще робити? Слава господи, що в кінці кінців людина, яка так пакостила, він же військовий, його за зраду б давно розстріляли".

У мережі опублікували фото кілера, який стріляв в російського депутата Дениса Вороненкова. Правоохоронцям поки не вдалося встановити його особу. Вбивцю доставили в лікарню з пораненнями.

У Держдумі оперативно відреагували на вбивство колишнього російського депутата Дениса Вороненкова. Заступник голови Комітету Думи з безпеки та протидії корупції Анатолій Виборний назвав інцидент провокацією українських спецслужб. Вона була спрямована на те, щоб представити Росію в негативному світлі.

Інформація про вбивство екс-депутата Дениса Вороненкова дійшла і до президента РФ Володимира Путіна. Але глава Росії ніяк не відреагував і не прокоментував трагічний інцидент.

Президент України Петро Порошенко назвав вбивство російського депутата Дениса Вороненкова актом державного тероризму з боку Росії. Він заявив, що в злочині можна легко побачити почерк спецслужб РФ.

У мережі опублікували відео з місця вбивства екс-депутата Дениса Вороненкова. Злочин стався в центрі Києва. На кадрах видно тіло російського політика і пораненого кілера.

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що найманий вбивця, який застрелив депутата Державної думи Дениса Вороненкова, сам перебуває на межі життя і смерті.