Столичні правоохоронці затримали кілера, який вбив побіжного російського депутата Дениса Вороненкова.

Зараз вбивця разом з пораненим охоронцем убитого знаходяться в одній з київських лікарень. Поки що про найманця невідомо нічого.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що сьогодні, 23 березня, в центрі столиці невідомий розстріляв двох чоловіків біля виходу з готелю Прем'єр-палас. Пізніше з'ясувалося, що вбитий - російський екс-нардеп Денис Вороненков.

[[{"fid":"177637","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"343","width":"457","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Мати вдови Марії Максакова чомусь зраділа смерті зятя і заявила, що на Вороненкова у будь-якому випадку чекала така доля.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще