Святошинський районний суд Києва вирішив перенести розгляд справи про розстріли на Майдані, в якому фігурують колишні бійці спецпідрозділу "Беркут". Повторне засідання заплановано на 25 квітня.

Про це повідомив головуючий суддя Сергій Дячук, передає "УНН". Підозрюваними в кримінальному провадженні проходять Павло Аброськін, Сергій Зінченко, Олександр Маринченко, Сергій Тамтура і Олег Янішевський. Їх звинувачують у масовому вбивстві мітингувальників під час акцій протестів на Майдані 20 лютого 2014.

"Суд оголошує перерву в судовому засіданні до 25 квітня 11:30", - сказав суддя.

Обвинуваченим і їх захисникам вручили копії клопотань про продовження запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Їх знову розглядатимуть на наступному засіданні. Крім того, суд присяжних вирішив не відкладати судовий розгляд на час слідчих дій.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, екс-беркутівця Віталія Гончаренко звільнили з-під варти. Відповідне рішення ухвалив Апеляційний суд.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще