Начальник Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк прокоментував рішення Інтерполу про зняття з розшуку екс-президента-втікача Віктора Януковича.

Про це повідомила прес-служба ГПУ.

"На мою думку, рішення опрацьовується, ми повинні зробити висновки, як діяти: оскаржувати це рішення і вносити зміни в законодавство, прислухаючись до умов Інтерполу", - заявив Горбатюк.

Він підкреслив, що в кінці квітня Інтерпол надав інформацію про те, що Януковича знімають з розшуку. У міжнародній організації попередили, що дана інформація конфіденційна і не повинна розголошуватися.

На думку Горбатюка, причиною прийняття такого рішення послужили недоробки в законодавстві України щодо запобіжного заходу щодо розшукуваних.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 3 травня стало відомо, що у базі даних Інтерполу відсутній "червона картка" на Януковича і його сина Олександра. Відповідний документ міжнародна організація надіслала на запит адвокатської контори JHA LL.