У Генеральній прокуратурі вважають, що спроба колишнього генпрокурора Віктора Шокіна повернути собі посаду носить приватний характер.

Таку думку висловила прес-секретар Генпрокуратури України Лариса Сарган в інтерв'ю одному з українських телеканалів.

"Я думаю, це пов'язано більше з чимось особистим, не бачу тут ніякої політичної складової або якийсь інший, про яку говорять експерти", - сказала представник прокуратури. На її думку, позов колишнього генпрокурора, швидше за все, не має ніякої перспективи.

Вона не знає такого прецеденту, коли суд би скасував рішення Верховної Ради.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що екс-генпрокурор України Віктор Шокін намагається через суд повернути собі посаду. Шокін вже подав позов до Вищого адміністративного суду. Зареєстрували його 13 березня цього року. У своїй позовній заяві він просить визнати незаконним і скасувати постанову Верховної Ради України про надання президентом згоди на звільнення Віктора Шокіна з посади Генпрокурора України.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще