У грецькому Олімпіакосі відбулися зміни на тренерському містку. Новим головним тренером став 57-річний Панайотіс Такіс Лемоніс, повідомляє офіційний сайт клубу.

На посаду головного тренера Лемоніс прийшов замість португальця Паулу Бенту, який був відправлений у відставку на початку березня. Причиною відставки стали незадовільні результати команди. Незважаючи на лідерство в чемпіонаті Греції, екс-тренер пірейського клубу програв тричі поспіль у національній першості.

Примітно, але Такіс Лемоніс вже двічі перед цим очолював "Олімпіакос". З 2000 по 2002 рік він двічі ставав чемпіоном Греції, після чого пішов працювати в АПОЕЛ. Ще два рази триумфовал в національній першості грек у сезоні-2006/07 і 2007/08.

Останнім місцем роботи грецької фахівця був аравійський Аль-Раєд, де він пропрацював лише рік. В цілому ж, за свою кар'єру Лемоніс також очолював Астерас, Калитею, Левадиакос, Паніоніос, Омонію і Панетоликос.

Після 25-ти турів Олімпіакос займає перше місце у турнірній таблиці чемпіонату Греції, маючи в активі 54 очки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Готувати Такіс Лемоніс команду буде вже до наступного матчу проти Платаниаса, який відбудеться 1 квітня у 26-му турі.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що запорізький Металург може достроково припинити виступи.

Фото Getty Images