Киянам пообіцяли відремонтувати ліфти в будинках, які непридатні для використання.

Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв.

"Значна частина житлових будинків столиці перебуває у незадовільному технічному стані. І ситуація з ліфтами надзвичайно складна", – повідомили в прес-службі.

Згідно з останніми даними, кияни використовують 22 134 ліфта. Приблизно 10 тис. вже не придатні до використання, тому що вийшов їх експлуатаційний вік, який повинен за правилами становити 25 років.

Комунальники будуть по черзі замінювати вертикальні вантажопідйомні машини. На даний момент фахівці досліджують підйомники і виявляють непридатні. За попередньою інформацією, на ремонт піде понад 200 млн грн.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в КМДА обіцяли створити додаткові пішохідні зони навесні, одна з яких буде розташована на Поштовій площі.