29 березня у Мінську відбулась зустріч тристоронньої контактної групи, де прийянли рішення про припинення вогню на Донбасі з 1 квітня.

"Сьогодні учасники ТКГ домовились про повне припинення бойових дій з 1 квітня 2017 року", - повідомляє прес-служба ТКГ в Україні.

Українська сторона підняла питання активного порушення попередніх домовленостей Росією.

Зокрема, введення російського рубля в якості валюти на окупованих територіях України, захоплення підприємств, визнання "паспортів" так званої ЛДНР.

"Рішення про обмеження вантажів на окуповані території стало наслідком дій Російської Федерації", - заявила прес-секретар представника України в ТКГ Дарка Оліфер

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Важливо відзначити, що за всю історію "Мінська" бойовики жодного разу не дотримали слова і порушували домовленості із завидною регулярністю. Тому, очевидно, до анонсованим "мирним планам" варто ставитися так само, як і до будь першоквітневого жарту.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Росія агітує місцеве населення приєднуватись до бойовиків.