У Києві продовжують полювання на МАФи. Цього разу "Київський метрополітен" взявся за демонтаж ларьків у підземних переходах на станціях "Поштова площа" та "Осокорки".

Про це у коментарі "Українській правді" повідомила прес-секретар столичної підземки Наталя Макогон.

За її словами, наразі прибрали ті МАФи, які не мали договорів оренди та порушували правила пожежної безпеки.

Крім того, орендарів, термін договору яких витік у квітні, відрізали від електропостачання. Вони – наступні на черзі на демонтаж.

"Розроблено графік, відповідно до якого, крок за кроком на жодній зі станцій метрополітену не залишиться ні одного об’єкту, який знаходиться на шляху евакуації пасажирів", - наголосив керівник метро Віктор Брагінський.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

А, як виявилося, таких об’єктів у підземці сьогодні 63%. За останні півроку комунальне підприємство отримало більше 100 скарг від киян на незаконну торгівлю у переходах. Серед них були і повідомлення про харчові отруєння.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", київське метро опинилося на межі закриття.