Потужний вибух у приміщенні колишнього військового комісаріату розбудив вранці жителів окупованої Макіївки, що на Донеччині.

Очевидці кажуть, він прогримів приблизно о 6:30 по вулиці Єрмощенко, 6, передає "Інформатор".

Бойовики "ДНР" повідомили, що внаслідок спрацювання вибухового пристрою були пошкоджені декілька кімнат приміщення та дах.

Незабаром у мережі опублікували фотографії, зроблені з безпілотника, на яких видно зруйнований шифер. Площа пошкоджень чималенька. Швидше за все, вибухівку заклали на другому поверсі будівлі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Про поранених та загиблих не повідомляється.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", місяць тому в Макіївці військова вантажівка терористів, набита боєприпасами, опівдні протаранила інший автомобіль в одному з мікрорайонів міста. Від удару "Урал" загорівся. Детонації боєприпасів дивом вдалося уникнути. В інциденті постраждало п’ятеро людей.