Фотографії, які демонструють пошкодження в Мар'їнці після обстрілу проросійськими бойовиками житлових кварталів міста, опублікував на своїй сторінці у Facebook очільник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Ще кілька фото з ранкової Мар'їнки: міські служби накривають пошкоджені дахи, затягують побиті вікна, відновлюють лінії електропередач; снаряд, який не здетонував", - підписав Жебрівський опубліковані фото.

Обстрілами пошкоджено 6 житлових будинків Мар'їнки, на щастя постраждалих нема. Крім того, внаслідок бойових дій в районі Авдіївки Донецької області 20 квітня пошкоджена лінія електропередач "Орловка - Колгоспна", 5 населених пунктів залишилися без електропостачання. Жителі Авдіївки забезпечені електропостачанням, за винятком вуличного освітлення, яке відключили для стійкої роботи системи енергопостачання.

Раніше повідомлялось, що бойовики продовжують інтенсивні обстріли із забороненої Мінськими домовленостями зброї. Інтенсивність застосування противником забороненого озброєння постійно збільшується. Особливо напруженою залишається обстановка на Авдіївському напрямку.

Як повідомляв сайт Знай.ua, 20 квітня в результаті обстрілу опорного пункту ЗСУ неподалік Авдіївки загинули двоє українських військовослужбовців.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще