У Санкт-Петербурзі дворазовий олімпійський чемпіон з фігурного катання Євген Плющенко провів благодійний майстер-клас. Відома телеведуча Ольга Бузова вирішила взяти в ньому участь.

Бузова стала куратором конкурсу "Барви життя", організованого московським відомством, яке займається питаннями контролю за обігом наркотиків, та департаментами освіти і культури.

В рамках цього заходу Бузова і вийшла на лід разом з чемпіоном.

Телеведуча разом з дітьми виконувала завдання Плющенко, а під час виконання одного з елементів посковзнулася і сіла на шпагат.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", Бузова розлучилася з чоловіком-зрадником напередодні Нового року і досі не пробачила йому зраду.

В ефірі телеканалу "Ю" вона побажала йому горіти в пеклі.

Колишній чоловік Бузової, футболіст Дмитро Тарасов, швидко знайшов їй заміну. Артистка болісно переживала розрив – навіть перестала їсти і спати.