Головний антикорупціонер країни Назар Холодницький вирішив провести відпустку в Дубаї, український прокурор скористався бізнес-класом.

Відповідні фото виклала на своїй сторінці в Facebook користувачці Тетяна Монтян.

У користувачів соціальних мереж, як і у самого автора поста, виникло тільки одне головне питання: офіційна зарплата у глави Спеціалізованої антикорупційної прокуратури настільки висока, що він офіційно може дозволити собі подібну "вилазку", ось тільки де результат, гідний такої зарплати?

Користувачі соцмереж із сумом жартують про комуналку, на яку ще нашкрябти потрібно, поки представники вищих органів влади спокійно літають по курортам.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як Назар Холодницький вляпався в корупційний скандал.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще