Тимчасово усунений з посади голови Державної фіскальної служби Роман Насіров має можливість вибратися за кордон.

Відповідну заяву зробив начальник відділу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Роман Симків, передає "112".

За його словами, для цього Насіров може використовувати пост президента Федерації дзюдо України. Симків попросив задовольнити клопотання, а також продовжити процесуальні обов'язки по відношенню до глави ДФС на два місяці.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" 17 квітня в ході звітно-виборної Конференції ФДУ за кандидатуру Насірова на пост президента проголосувало 22 делегати.

Його підозрюють у зловживанні службовим становищем та розкраданні держкоштів в розмірі більше двох млрд грн. 7 березня суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю застави в 100 млн гривень. Його дружина і тесть в результаті внесли необхідну суму.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У суді оголосили перерву до ранку 27 квітня в розгляді клопотання про продовження запобіжного заходу. Його адвокати були проти, пославшись на майбутню операцію.