Користувачі соціальних мереж запропонували свій варіант того, як повинна виглядати столична Арка Дружби народів.

Відповідний знімок опублікували на сторінці спільноти "Типичный Киев" у соцмережі "Вконтакте".

Як відомо, не так давно мер Києва Віталій Кличко заявив, що на ділянках монумента, які не встигли пофарбувати кольорами веселки, розмістять фрагмент з українським орнаментом. Таке рішення влади викликало справжній ажіотаж.

Але на цьому інтернет-користувачі вирішили не зупинятися і показали весь масштаб своєї фантазії, "прикрасивши" Арку так, як вважали за потрібне.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

Крім того, після побаченого ще кілька киян висловили свої побажання.

"Де АТБ?", "Кондери, кондери забули", "Де ломбард і Національна лотерея", "Каруселі і мафи треба додати. Більше мафів! Ще більше..." - написали вони.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 27 квітня невідомі завадили перевтіленню Арки Дружби народів. Біля пам'ятки зібралися громадяни, які назвали себе представниками "Правого сектора" та "Свободи".