26 квітня в Москві вирішуватимуть подальшу долю українського журналіста Романа Сущенка, що незаконно утримується у в'язниці.

Про це повідомив адвокат журналіста Марк Фейгін у Facebook.

Засідання відбудеться о 13:00 в Лефортовському суді, де розглядатимуть клопотання щодо продовження терміну ув'язнення. У коментарі під повідомленням захисника українці побажали Роману сил.

Нагадаємо, Сущенко незаконно заарештували у російській столиці і звинуватили в шпигунстві.

Завтра, 26 апреля в 13.00 в Лефортовском суде будет рассмотрено ходатайство следствия о продлении срока содержания под стражей украинского журналиста Романа Сущенко.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Posted by Mark Feygin on Tuesday, 25 April 2017


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Фейгін обіцяв, що вимагає від суду, щоб змінили міру покарання Сущенка на домашній арешт. У день першого туру виборів президента у Франції він зазначив, що Кремль міг би зробити подарунок кандидату Еммануелю Макрону, який вийшов у другий тур, у вигляді повернення журналіста додому.