У найближчі кілька днів питання України в МВФ розглядатися не буде.

На порядку денному, яка опублікована на сайті Фонду, до 7 квітня Україна не значиться. У календарі установи вказані Нігерія, Нідерланди, Сан-Марино і Бенін.

Нагадаємо, МВФ зажадав переглянути основні показники економіки України після того, як президент підписав указ про призупинення торгівлі з підприємствами, які працювали на окупованому Донбасі.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 27 березня, технічна місія МВФ з питань податкової політики завершила свій двотижневий візит в Україну. Вказується, що Мінфін отримав консультативну допомогу, зокрема, регулювання контролю над трансферним ціноутворенням, вдосконалення спрощеної системи оподаткування та впровадження правил BEPS.

Крім того, також Місія надала рекомендації щодо впровадження податку на виведений капітал

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще