Продовження незаконного арешту українського журналіста Романа Сущенка обурило Міністерство закордонних справ України.

Відповідний коментар опублікований у прес-службі МЗС.

"Міністерство закордонних справ України висловлює рішучий протест у зв’язку з рішенням Лефортовського районного суду м. Москви продовжити на два місяці термін утримання під вартою українського журналіста Романа Сущенка, незаконно затриманого в Росії за сфальсифікованими обвинуваченнями", – написали у відомстві.

Відзначається, що російська судова влада знову проігнорувала клопотання адвокатів і консула. В черговий раз країна-агресор продемонструвала невід'ємні елементи гібридної війни політично заангажованими справами проти українців, незаконними затриманнями та безпідставними звинуваченнями.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", засідання відбулося 26 квітня. Згідно з останнім рішенням суду, арешт продовжується ще на два місяці, до 30 червня. Адвокат Сущенка Марк Фейгін заявив, що збирається оскаржити підсумок засідання.

Популярні новини зараз
Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще