Продовження незаконного арешту українського журналіста Романа Сущенка обурило Міністерство закордонних справ України.

Відповідний коментар опублікований у прес-службі МЗС.

"Міністерство закордонних справ України висловлює рішучий протест у зв’язку з рішенням Лефортовського районного суду м. Москви продовжити на два місяці термін утримання під вартою українського журналіста Романа Сущенка, незаконно затриманого в Росії за сфальсифікованими обвинуваченнями", – написали у відомстві.

Відзначається, що російська судова влада знову проігнорувала клопотання адвокатів і консула. В черговий раз країна-агресор продемонструвала невід'ємні елементи гібридної війни політично заангажованими справами проти українців, незаконними затриманнями та безпідставними звинуваченнями.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", засідання відбулося 26 квітня. Згідно з останнім рішенням суду, арешт продовжується ще на два місяці, до 30 червня. Адвокат Сущенка Марк Фейгін заявив, що збирається оскаржити підсумок засідання.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще