Захід і НАТО можуть втратити Україну, якщо вона самостійно протистоятиме агресії Росії, яка активно надає військову підтримку бойовикам на Донбасі.

Про це повідомив заступник голови Парламентської асамблеї НАТО, заступник співголови Міжпарламентської ради Україна-НАТО Раса Юнкевічене під час засідання Міжпарламентської ради Україна-НАТО. Вона зазначила, що в Україні і далі спостерігається неспокійна ситуація з безпекою. Крім того, за її словами, на Донбасі може в будь-який момент може загостриться конфлікт.

Юнкевічене наголосила, що Україна завжди активно співпрацювала з Альянсом. Вона додала, що країна вносила і вносить свій внесок в усі операції НАТО.

"Але я відчуваю, що тільки зараз ми починаємо переглядати наші підходи для того, щоб весь потенціал цієї співпраці використовувати в повній мірі", - заявила заступник голови Парламентської асамблеї НАТО.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, спостерігачі ОБСЄ виявили нарощування військової техніки на окупованих територіях.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще