У прифронтовому Лимані на Донеччині мітинг незадоволених роботою міського голови Петра Цимідана переріс у серйозну сутичку, а мера випхали з будівлі адміністрації.

Як передає "Радіо Свобода", на акцію протесту вийшли місцеві активісти та представники громадських організацій області.

Серед основних претензій до Цимідана були поганий стан доріг у місті, закриття громадської ради, роздутий чиновницький апарат. Та найсерйознішим стало звинувачення у сепаратизмі.

У свою чергу міський голова заявив, що влаштований активістами мітинг проплачений, і вони отримують за нього гроші.

Зрештою, після того, як обидві сторони не знайшли порозуміння біля будівлі міськради, конфлікт перемістився у сесійну залу, а вже звідти – у кабінет градоначальника.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Все закінчилося тим, що протестувальники випхали Цимідана з кабінету, а потім і з будівлі. Спроба домогтися відставки мера закінчилася невдачею, оскільки він не захотів ставити підпис під заявою, що йому підсовували.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", учора в Ізмаїлі на Одещині замінували автомобіль міського голови Андрія Абрамченка.