Туристи в США стали свідками жорстокої сутички двох абсолютно різних представників місцевої фауни – коня та алігатора. У штаті Флорида на пасовисько заповз величезний крокодил, який налякав коней, за що мало не поплатився життям.

Вражаюче відео, опубліковане свідками, швидко зібрало 570 тисяч переглядів.

На кадрах видно, як гігантська рептилія підповзла до табуна коней. Раптом один з диких жеребців підбіг до алігатора та брикнув його кілька разів копитами. Алігатор у відповідь намагався вкусити тварину.

За словами свідків, на перший погляд жодна з тварин не постраждала. "Коли ми йшли, не було явних ознак болю або кровотечі", - розповіли туристи.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", уманські хасиди гнали на великій швидкості по трасі коня, якого прив’язали до іномарки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще