Національне антикорупційне бюро України розслідує кримінальні справи, в результаті яких Українї була завдана шкода в 85 мільярдів гривень.

У повідомленні прес-служби НАБУ в Facebook вказується, що за два роки 60 кримінальних справ було доведено до суду.

«Нещодавно НАБУ виповнилося 2 роки. В роботі детективів - сотні проваджень, багато з яких стали резонансними. Збиток від злочинів, що розслідуються НАБУ, досягає 85 млрд грн», - йдеться в повідомленні.

Також вказується, що зараз в НАБУ значитися 700 осіб. Вони розслідують злочини, які скоїли українські чиновники. Першу справу детективи НАБУ почали розслідувати в грудні 2015 року.

Підтримай НАБУ - підтримай країну!

Нещодавно НАБУ виповнилося 2 роки. У роботі детективів – сотні проваджень, багато з яких стали резонансними. Шкода від злочинів, які розслідує НАБУ, сягає 85 млрд грн. Близько 60 справ за напрацюваннями детективів уже розглядаються у суді. Разом із цим, мало хто знає, що НАБУ – це унікальний правоохоронний орган. Про те, що ж робить його унікальним, дізнавайтеся у нашому короткому відео. #2рокиНАБУ #унікальність

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Показати ще
Posted by НАБУ on Sunday, 30 April 2017

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що українська корупція не має кордонів. Детективи знайшли її "слід" в 41 країні світу. У Національному антикорупційному бюро розповіли, скільки коштів і куди незаконно вивели з України.