У рамках акції від Прем'єр-ліги Тренування із зіркою запорізькі журналісти і уболівальники отримали нагоду потренуватися і зіграти з професійними футболістами із Зорі.

У тренувальному процесі під керівництвом наставника луганців Юрія Вернидуба взяли участь також виконавці основної команди Євген Опанасенко, Руслан Бабенко, Желько Любенович, Гегам Кадимян, Артем Сухоцький та Ігор Чайковський. Після пробіжки та низки вправ Юрій Вернидуб сформував дві команди із журналістів та професійних гравців, які провели товариський поєдинок.

Попри статус любителів, представники ЗМІ намагалися не поступатися супернику, й записали на свій рахунок кілька голів-красенів. Підсумок зустрічі – бойові 4:4. Переможця визначали у серії післяматчевих пенальті, де після численних спроб рахунок так і залишився нічийним, тож зійшлися на тому, що перемогла дружба.

- Важливо популяризувати футбол, щоб глядачів було більше на стадіонах. Дякую представникам ЗМІ, які підтримали цю акцію. Радий, що вона пройшла успішно. І вболівальники, і журналісти спробували виконати найпростіші вправи на техніку та координацію. Це не така легка праця, як здається багатьом, це складний шлях. Хочу побажати нашим футболістам, дітям не кидати спорт, а йти до кінця, - сказав головний тренер Зорі Юрій Вернидуб.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що Волинь заборгувала Зірці сотні тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще