Американська компанія Uber, відома завдяки сервісу таксі, призупинила тестування безпілотних автомобілів. Причиною цього стала аварія за участю автономної автівки, яка сталася у штаті Аризона.

За інформацією Reuters, ДТП сталася 24 березня. Безпілотна автівка Uber зіткнулася з іншим автомобілем та перекинулась. У салоні автономної машини перебували дві людини, але вона рухалась на автопілоті.

Внаслідок аварії обійшлося без травм. За попередніми даними, винуватцем є водій не безпілотного автомобіля. Представники Uber повідомили, що призупиняють тестування безпілотних технологій до закінчення службового розслідування.

Зазначимо, що безпілотні автомобілі Uber випробовують також на вулицях Піттсбурга (Пенсільванія) та Сан-Франциско (Каліфорнія). Останнім часом автономні машини американської компанії значно рідше потрапляють в аварії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", американський автовиробник Ford розпочав виготовляти запчастини для машин на 3D-принтері.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще