28-річного Павла Паршова, який 23 березня у середмісті української столиці розстріляв екс-депутата російської Держдуми Дениса Вороненкова і загинув сам внаслідок смертельних поранень від охоронця жертви, буде похований у вівторок у Дніпрі.

Про це повідомляє УНН з посиланням на власні джерела.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", кілер 13 місяців відслужив у добровольчому батальйоні "Донбас", де у нього був позивний "Боксер" через любов до спорту.

За словами радника міністра МВС Антона Геращенка, Павла нібито ще в 2014 році завербували російські служби. Він вважає, що Паршов пройшов спецпідготовку, а потім прийшов на службу в українські війська, аби згодом виконувати вказівки своїх кураторів, однією з яких і стало вбивство одіозного екс-парламентаря.

На місці злочину знайшли посвідчення учасника бойових дій на ім’я Паршова, але командир батальйону "Донбас" заявив, що й гадки не має, де той узяв документ, оскільки ніхто його на цей статус не подавав.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мати убивці Вороненкова упізнала у застреленому охоронцем кілері свого сина.