Головною подією турніру UFC 212, який відбудеться 3 червня в Ріо-де-Жанейро, стане об'єднавчий бій в напівлегкій вазі між Жозе Альдо і Максом Халловеем.

11 квітня в Бразилії відбулась прес-конференція, присвячена турніру, в ході якої відбулася дуель поглядів чемпіона UFC у напівлегкій ваговій категорії Жозе Альдо і тимчасового чемпіона Макса Халловея.

На зустрічі з журналістами також був присутній Андерсон Сільва, який залишився без суперника і провів дуель із самим собою.

Нагадаємо, суперником Сільви був оголошений Келвін Гастелам, але він був відсторонений через те, що провалив перевірку на допінг. Суперником Сільви в цьому поєдинку може стати екс-чемпіон UFC у середній вазі Люк Рокхолд.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ті Джей Діллашоу проведе свій наступний бій проти Коді Гарбрандта 8 липня на турнірі UFC 213.

Фото – Getty Images