У мережі з'явилися фотографії і короткі біографії морських піхотинців, які загинули під Маріуполем 20 березня.

Про це написала волонтер Тетяна Барвінська в групі в соціальних мережах.

«У ці вихідні Україна попрощалася з двома своїми синами, морськими піхотинцями з 36-ї бригади В'ячеславом Чернецьким з Вінницької області та Дмитром Польовим з Дніпропетровщини. Бійці загинули в бою з ворогом поблизу села Водяне (Ясинуватський район Донецької області) вранці 20 березня", - йдеться в повідомленні.

Чернецький В'ячеслав 1994 року народження з Шаргородського району Вінницької області. Закінчив Вище художнє професійно-технічне училище № 5 в Вінниці. З 2016 - служив на посаді матроса 36-ї окремої бригади морської піхоти. У нього залишилися батьки.

Польовий Дмитро Олександрович народився 2 лютого 1980 року в Дніпрі. Служив у складі 36-ї окремої бригади морської піхоти. Залишилися неповнолітня дочка і мати.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 27 березня в результаті потужного обстрілу російськими терористами опорного пункту поблизу Авдіївки загинули троє українських захисників. Їх накрили вогнем з мінометів калібру 120 мм.