Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі (МКМТ) на засіданні 13 квітня прийняла рішення застосувати антидемпінгові мита щодо імпорту в Україну кругів шліфувальних на керамічній зв’язці походженням з Росії.

За інформацією на офіційному сайті Комісії, відповідні заходи діятимуть впродовж наступних п'яти років. Мита застосовуватимуться щодо "Волзького абразивного заводу" у розмірі 6,54%, для інших експортерів з РФ - 33,83%.

"Застосування антидемпінгових заходів позитивно вплине на фінансово-господарське становище національного товаровиробника, зокрема, сприятиме відновленню обсягів виробництва та продажів", - повідомили у МКМТ.

Також комісія проведе антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну деякої карбамідо-формальдегідної продукції походженням з Росії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Туреччина встановила додаткові мита на російські овочі.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще